Jullie kunnen kiezen uit de volgende opties:

BABS in Olst-Wijhe
Officiële huwelijksvoltrekking in mijn prachtige thuisgemeente Olst-Wijhe in Overijssel. De gemeente waar ik benoemd en beëdigd BABS ben. We moeten ons uiteraard houden aan de regels en tijd van de gemeente. Je betaalt geen extra vergoeding als ik jullie trouwambtenaar wordt. Mijn werkwijze is uiteraard wel wat anders dan wanneer je me als zelfstandig trouwambtenaar inhuurt. Binnen Olst-Wijhe werk ik niet als zelfstandige.

Zelfstandig BABS

Officiële huwelijksvoltrekking in elke andere gemeente in Nederland. Als officiële BABS kan ik zo als aan de slag. We moeten alleen mijn benoeming voor 1 dag even regelen. Kijk hiervoor op de site van de gemeente waar jullie trouwen. De informatie hierover is in elke gemeente anders. Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik met veel meer tijd en aandacht jullie ceremonie voorbereiden. Uiteraard is een vrijblijvend klikgesprek mogelijk, evenals het betrekken van dierbaren. Let op: mijn vergoeding komt bovenop het tarief dat jullie aan de gemeente betalen. 

Ceremoniespreker

Onofficiële trouwceremonie op elke gewenste locatie in binnen- of buitenland. Jullie regelen zelf het wettelijk huwelijk of een partnerschap op een eerder moment. Op een later moment vieren jullie je complete trouwdag en dus ook de ceremonie. Wat jullie reden hiervoor ook is: ik trouw jullie als ceremoniespreker onofficieel, maar wél met alles erop en eraan. Ja-woord, ringen, geloften, tekenen van (nep)akten, etc. Je zult geen verschil merken én het mag zo lang duren als je wil. Ideaal als je ultieme vrijheid wilt op je trouwdag.

Mijn missie

L

Het is jullie dag! En er mag en kan heel veel. Ik overleg met jullie wat jullie wensen zijn voor jullie unieke droomceremonie en ik geef je gevraagd en ongevraagd advies. Verder ben ik energiek (geen stuiterbal hoor),  toegankelijk en goed voorbereid. Mijn missie is dat de ceremonie écht over jullie gaat en er een fijne balans is tussen serieus en gekkig en gevoelig en vrolijk. Zo fijn toch als jullie en jullie gasten na afloop tegen elkaar zeggen “we hebben genoten en het was zó hoe we zijn”.

Verder streef ik ernaar dat we met z’n allen de liefde voelen tot in onze tenen. En ja hoor, natte ogen horen er ook bij vind ik. Tranen van gemis of ontroering of gewoon vanwege die ene hele gênante maar o zo grappige anekdote. Hoe gaaf als jullie over pak ‘m beet 50 of 60 jaar nog steeds met een glimlach om jullie mond aan de ceremonie terug kunnen denken? Dat wil je toch? Ik wel en ik beloof je dat ik daar m’n stinkende best voor doe. 

 

 

Welke vergoeding vraag ik? 

tarief

Trouwceremonie
vanaf €999

Als zelfstandig trouwambtenaar lever ik altijd maatwerk. Mag ik bijvoorbeeld wel of niet jullie dierbaren benaderen voor input? Willen jullie wel of niet hulp bij het schrijven van je geloftes? Daarom kun je kiezen uit 3 verschillende pakketten. Het eerste pakket gaat vanaf 999 euro. Mijn tarief is exclusief reiskostenvergoeding en altijd inclusief onbeperkte contactmomenten via mail en app. Let op: mijn vergoeding komt bovenop de legekosten die je aan de gemeente betaalt. Meer informatie over de verschillende pakketten lees je in mijn brochure.