Jullie kunnen kiezen uit de volgende opties:

Zelfstandig BABS

Officiële huwelijksvoltrekking in elke gemeente in Nederland. Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik met veel meer tijd en aandacht jullie ceremonie voorbereiden. Uiteraard is een vrijblijvend klikgesprek mogelijk, evenals het betrekken van dierbaren. De ceremonie kan langer duren, er is meer ruimte voor emoties, het wordt veel gelaagder en daardoor véél persoonlijker. Ik ben een officiële BABS en daardoor mag ik in heel het land trouwen. We moeten alleen mijn benoeming voor 1 dag even regelen. Let op: mijn vergoeding komt bovenop het tarief dat jullie aan de gemeente betalen.

Ceremoniespreker

Onofficiële huwelijksceremonie op elke gewenste locatie in binnen- of buitenland. Wat jullie reden ook is: ik trouw jullie onofficieel, maar wél met alles erop en eraan. Ja-woord, ringen, geloften, tekenen van een (nep)akte, etc. Je zult geen verschil merken. Ideaal als je ultieme vrijheid wilt op je trouwdag. Jullie regelen zelf het burgerlijk huwelijk op een eerder moment bij de gemeente. Op een later moment vieren jullie je complete trouwdag met daarbij de ceremonie. Ook ideaal als je je geregistreerd partnerschap stilletjes wilt laten omzetten naar een huwelijk, maar toch wel een bruiloft geeft. 

Welke vergoeding vraag ik? 

tarief

Trouwceremonie
vanaf €1199

Als zelfstandig trouwambtenaar lever ik altijd maatwerk. Mag ik bijvoorbeeld wel of niet jullie dierbaren benaderen voor input? Willen jullie wel of niet hulp bij het schrijven van je geloftes? Daarom kun je kiezen uit 3 verschillende pakketten. Het eerste pakket kost 1199 euro.

Let op: mijn vergoeding komt bovenop de legekosten die je aan de gemeente betaalt. Meer informatie over mijn werkwijze, wat anderen van me vinden en de verschillende pakketten lees je in mijn brochure.

Waarom ik doe wat ik doe 

missie

Als je het doet, doe je het goed
.

Het is jullie dag! En er mag en kan veel. Ik overleg met jullie wat jullie wensen zijn voor jullie unieke droomceremonie en ik geef je gevraagd en ongevraagd advies. Verder ben ik energiek (geen stuiterbal hoor),  toegankelijk en goed voorbereid. Mijn missie is dat jullie je op je gemak voelen, dat de ceremonie écht over jullie gaat en dat er een fijne balans is tussen serieus, gekkig, gevoelig en vrolijk. Zo fijn toch als jullie en jullie gasten na afloop tegen elkaar zeggen “we hebben genoten, het was zó raak!”.

Verder streef ik ernaar dat we met z’n allen de liefde voelen tot in onze tenen. En ja hoor, natte ogen horen daar ook bij. Tranen van gemis of ontroering of gewoon vanwege die ene hele gênante maar o zo grappige anekdote. Hoe gaaf als jullie later met een glimlach aan de ceremonie terug kunnen denken? Ik beloof je dat ik daar heel erg m’n best voor doe.  

BABS in Olst-Wijhe

Olst-Wijhe in Overijssel is mijn ‘basisgemeente’: daar waar ik woon en ook benoemd ben als BABS. Natuurlijk kan ik jullie in mijn prachtige gemeente trouwen, maar let op: mijn werkwijze is wel anders dan wanneer je me als zelfstandig trouwambtenaar inhuurt. Via de website van de gemeente kun je contact met me zoeken. Binnen Olst-Wijhe werk ik niet als zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker.