Ervaringen

Ik raad Anneloes aan als Babs! Wat heeft zij onze Ceremonie geweldig verzorgd. Anneloes weet met haar werkboek veel informatie te vergaren in combinatie met een voorgesprek. Daardoor heeft ze tijdens de Ceremonie een prachtig persoonlijk, intiem, compleet en grappig verhaal kunnen vertellen. Gasten kwamen na de Ceremonie vol lof langs dat ze onze Babs zo leuk vonden en het verhaal ons als bruidspaar ontzettend goed herkende, maar ook hele leuke nieuwe gebeurtenissen hebben geleerd. Anneloes maakt er echt een feestje van! Wat een heerlijk mens! Anneloes kan je anytime whatsappen met vragen, ze is georganiseerd, is een onwijs prettig iemand om mee te werken en heeft een hele fijne stemgeluid. Ze heeft goede tips en is bijzonder behulpzaam. Anneloes je bent een topper!

Teije & Odile

“Het was fijn om ons persoonlijke verhaal aan je te vertellen, je nam alle tijd, stelde de juiste vragen en stemde af op onze wensen en ideeën. Jouw enthousiasme om er iets moois èn persoonlijks van te maken, zagen we terug in de ceremonie. Alle onderdelen waren prachtig verwerkt in jouw toespraak. Daarin zorg je voor een goede balans tussen momenten vol humor en vrolijkheid, en andere momenten waarin het persoonlijker was en er soms een traantje weggepinkt werd. Je bent echt een aanrader voor elk bruidspaar, jij voert dit vak liefdevol uit!”

Tim & Willeke

“Vanaf het moment dat we gingen trouwen wisten we een ding zeker, Anneloes zou de ceremonie gaan doen. We hebben daarvan geen moment spijt gehad. Anneloes nam ons in de gesprekken vooraf stap voor stap mee door de ceremonie. Ze liet ons nadenken over dingen waar wij tot dan toe nog geen moment bij hadden stilgestaan. Daardoor klopte alles tijdens onze ceremonie. Het was persoonlijk, ontroerend, grappig en het was ons verhaal wat ze vertelde. Onze gasten waren ook allemaal lovend over de ceremonie. Vooraf hadden we er niet zo over nagedacht maar de keuze voor Anneloes heeft de dag compleet en persoonlijk gemaakt. Ze is het dubbel en dwars waard om de keuze.te maken voor een eigen trouwambtenaar.”

Harold & Marjolein

“Wij zijn enorm blij dat we gekozen hebben voor Anneloes als trouwambtenaar. Anneloes was oprecht geïnteresseerd in ons verhaal en in wie wij zijn. Zij had een erg passende en liefdevolle speech voorbereid. Vooraf aan het trouwen was zij ook goed bereikbaar en was het heel gezellig om haar thuis te mogen ontvangen. Ze gaf ons goede tips en dacht veel met ons mee. Anneloes is een spontane, enthousiaste trouwambtenaar die haar vak met passie doet. We raden Anneloes aan voor alle toekomstige stellen die gaan trouwen!”

Selim & Sevil

“Wat waren wij blij met Anneloes als onze trouwambtenaar. Toen mijn man mij twee jaar geleden ten huwelijk vroeg op 1e Kerstdag, was het eerste wat ik zei: ‘Ik wil dat Anneloes onze trouwambtenaar wordt’. En daar heb ik nooit een moment spijt van gehad. Anneloes heeft onze ceremonie prachtig verwoord met een lach en een traan. Het is met geen woorden te beschrijven hoe wij ons op dat moment voelden. Haar speech was zo oprecht en ongelofelijk ontroerend, vol met liefde in elkaar gezet. Daarnaast gunt zij een ander (in ons geval onze (schoon)papa) ook om een prachtige speech te houden en wat genoot zij daarvan! Zoek je een spontane, lieve, creatieve en humoristische trouwambtenaar? Zoek dan niet verder want Anneloes is de vrouw die dit liefdevolle vak verstaat. Een aanrader voor iedereen die een eigentijdse, persoonlijke, prachtige en liefdevolle ceremonie wil hebben!”

Jordy & Femke

“We kregen van jou vragenlijsten toegestuurd met erg leuke vragen! We hebben beiden echt lol gehad bij het invullen van de vragen, alsook emotionele momenten terugkijkend op herinneringen. Ons sprak jouw humor, spontaniteit, het meedenken en de tijd die je voor ons nam erg aan. Het was eigenlijk alsof je een vriendin was, al was dit natuurlijk niet zo. Als we dan alleen de ceremonie beoordelen, geven we deze een 10! Momenten van lachen en een traan, persoonlijke anekdotes en voorbeelden uit onze tijd samen: het was er allemaal.”

Laura & Rianne

Een lieve vriendin die tevens als ere baan trouwambtenaar is. Erg fijn als je na 15 jaar samenzijn gaat trouwen. De keuze was dan ook snel gemaakt: Anneloes ging ons trouwen. Het was een bijzondere middag. In een Engels theehuis met vrienden, familie en kids heeft Anneloes ons verhaal erg mooi verwoord. Een ceremonie met humor en tevens serieuze momenten. Met als afsluiting onze eigen geloften. Zoek je een spontane trouwambtenaar die met je meedenkt en jullie verhaal goed kan verwoorden? Dan zit je met Anneloes helemaal goed!

N & H

“Wij kijken met erg veel plezier terug op onze bruiloft. Anneloes was daarbij onze trouwambtenaar en daar hebben wij en onze gasten onwijs van genoten! De ceremonie was heel persoonlijk, ontspannen en er werd veel gelachen. Het was precies zoals wij wenste! Jij hebt, samen met onze moeders, echt onze ceremonie gemaakt. Om deze redenen kunnen wij jou aan iedereen die gaat trouwen aanraden!”

S & E

“Jij doet jouw werk als trouwambtenaar met zo ontzettend veel liefde. Wanneer ik terugdenk aan de ceremonie, kan ik nog steeds tranen in mijn ogen krijgen/kippenvel. Je weet de juiste snaar te raken, de liefde staat centraal. Jij bent een trouwambtenaar die niet een standaard praatje ratelt, maar iemand die mensen met elkaar wil verbinden en daar een heel mooi bijzonder moment van wil maken. Daarbij heb jij helemaal rekening gehouden met onze wensen. Zoals je zelf elke keer zei: ‘Het is jullie dag’. En ook heb ik achteraf van familie en vrienden gehoord dat het allemaal zo kloppend was. Ik gun heel veel mensen ook een prachtige ceremonie met jou als trouwambtenaar!

Remco &Eline