Aangenaam!

Joehoe, Anneloes hier!

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Zo cool! En nu oriënteer je je op een trouwambtenaar. Heel goed! Je wilt immers toch door iemand getrouwd worden waar je een klik mee voelt? Leuk dat je me beter wilt leren kennen.

Sinds 2017 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Een prachtige erebijbaan naast mijn baan als docent op een hogeschool! Omdat het trouwen van lieve, mooie koppels een grote passie is ben ik sinds 2019 zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker.

Ik hou van eigenzinnige lovebirds. Stellen die van A tot Z nadenken over hun droombruiloft, die DIY-en omarmen en alles doen om echt hun unieke stempel op hún dag van de liefde te drukken. En als je over alle details van je bruiloft nadenkt, dan denk je waarschijnlijk ook goed na over wie de lucky one is die jullie mag trouwen. 

Mag ik jullie en je dierbaren de liefde tot in hun tenen laten voelen? Ik beloof jullie dat ik een unieke speech op maat schrijf. Dat het hartstikke persoonlijk wordt. Dat mijn enthousiasme en energie zorgen dat het niet saai wordt. Dat íedereen geniet, kippenvel krijgt en sommige ogen nat worden.   

Zijn we een match?

L

ik woon in Overijssel, hou van de rust en ruimte

L

ik ben gek op reizen met onze camper

L

liefst ga ik naar koele landen met bergen en bossen

L

ich liebe wintersport, jodelahiiitie!

L

ik ben een trotse boysmom

Als kleine Loes hield ik al van lezen en schrijven: ik won voorleeswedstrijden, speelde de hoofdrol tijdens de schoolmusical en zong jarenlang in een schoolbandje. Je kunt dus wel stellen dat ik van jongs af aan iets heb met taal en optreden. Ik ben een kind uit de eighties, woon samen met mijn vriend Jesse (ssssttt, ben nog steeds niet gevraagd) en we zijn trotse ouders van onze mini’s Willem en Joop. 

Vind je het leuk om nog meer over me te weten te komen? Volg me dan op Instagram: @trouwambtenaaranneloes