Aangenaam!

Joehoe, Anneloes hier!

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Zo cool! En nu oriënteer je je op een zelfstandig trouwambtenaar. Je wilt immers door iemand getrouwd worden waar je een klik mee voelt. Bovendien is een standaard praatje ook niet aan jullie besteed. Snap ik, brrr! Leuk dus dat je me beter wilt leren kennen!

Ik hou van eigenzinnige en avontuurlijke lovebirds. Stellen die van A tot Z nadenken over hun droombruiloft, die DIY-en omarmen en alles doen om echt hun unieke stempel op hún dag van de liefde te drukken. En als je over alle details van je bruiloft nadenkt, dan denk je dus ook goed na over wie de lucky one is die jullie liefde mag bezegelen.

Sinds 2017 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Aanvankelijk slechts een prachtige nevenfunctie naast mijn baan als docent op een hogeschool. In 2019 startte ik mijn bedrijf als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker. Zelf m’n werkwijze bepalen, nog meer een band opbouwen met mijn koppels en veel meer de diepte in tijdens de ceremonies. Love it! In 2022 besloot ik volledig voor het trouwen te gaan. Spannend, maar echt de beste beslissing ooit, want wat je aandacht geeft groeit.

Zijn we een match?

L

ik woon in Overijssel, hou van de rust en ruimte

L

ik ben gek op reizen met onze camper

L

liefst ga ik naar koele landen met bergen en bossen

L

ich liebe wintersport, jodelahiiitie!

L

ik ben een trotse boysmom

L

ik drink graag een (speciaal)biertje

L

ook ben ik dol op livemuziek

Als kleine Loes hield ik al van lezen en schrijven: ik won vaak de voorleeswedstrijd, speelde de hoofdrol tijdens de schoolmusical, zat in een debatgroepje en zong jarenlang in een schoolbandje. Je kunt dus wel stellen dat ik van jongs af aan iets heb met taal, optreden en verbinden. Ik ben een kind uit de eighties, woon in een dorp, samen met mijn vriend Jesse (ssssttt, ben nog steeds niet gevraagd) en we zijn trotse ouders van Willem en Joop. Onze hond Frans maakt ons gezin compleet.

Op Instagram kun je me beter leren  kennen @trouwambtenaaranneloes